Begonnen met opbouw van paradespoor & station

eric bouwen, materiaal, ontwerp Leave a Comment

Boven op schaduwstation komt het paradespoor met het station. Dus begonnen met de bouw van alles wat hierboven het schaduwstation moet komen. Dus palen zagen, platen zagen en goed meten.

Ik wist dat er links een brug moet komen omdat sporen elkaar moeten kruisen. Maar tijdens ’t bouwen kwam ik er achter dat wellicht het spoor net wat lager brengen ook een optie is. Dus heb ik de plaat ingezaagd en een laag erin gebracht. Dat is ook leuk, want de trein komt dan vanaf het station, rijdt door en gaat dan half de plaat in. Gaat leuk worden. Koste wel veel tijd om te maken, maar dat is niet erg.

Verder moet er achter het station nog een brug komen, maar die hou ik eenvoudig en maak ik van hout. Deze zal niet veel opvallen.

Fotoalbum met de opbouw is ook aangevuld, zie hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *